PADELCASA x PARTNERS


B. is een geweldige locatie met indoor padel banen in Amsterdam.

Zoekt u een padel baan of wilt u begeleid worden door de padel trainers van B. Amsterdam, neem dan contact op via de volgende knop.

Klik hier om te boeken bij B.


Adidas is een merk dat hard werkt om high performance producten te combineren met elegant design om professionele en amateur atleten te helpen het onmogelijke te bereiken.

"Creating the New" is hun leidende concept voor de toekomst. Ze werken aan het inspireren en overbrengen van de essentie van sport als levensstijl. En met Ale Galan (top 3 WPT speler) als hun ambassadeur gaat dat ze zeker lukken!


Bij StarVie zijn ze toegewijd aan innovatie en traditie en ontdekken zij nieuwe technologische systemen om u de meest complete en hoogwaardige padel rackets op de markt te brengen.

Dit alles dankzij het geweldige werk in R&D, waarbij de nieuwste generatie materialen altijd worden gebruikt om een grotere duurzaamheid en exclusiviteit in de Starvie rackets te bereiken. Bovendien wordt al het productieproces met de hand gemaakt in Spanje. 


Bij Black Crown worden ze bewogen door een passie voor padel tennis. Daarom zetten zij zich alleen in voor de padel sport. Ze willen toonaangevende experts zijn in de wereld van padel tennis. Ze zijn een familiebedrijf en daarom kunnen zij heel dicht bij de klanten staan.

zij creëren padel rackets die zich aanpassen aan verschillende spelniveaus en die zijn getest en geverifieerd door hun World Padel Tour-spelers, zoals Marta Marrero en Adrián 'Tito' Allemandi.


In 1991 verscheen de eerste collectie rackets van Padel Royal Padel. De rackets waren van hout, zwaar en met weinig voordelen. Talloze tests werden gedaan, het mengen van hout, aluminium en rubber; de resultaten, hoewel de kracht en de controle was verbeterd bleek het niet goed genoeg te zijn.

Toen in 1992 met het gebruik van diverse soorten rubber en het combineren met glas vezels en epoxi, werden de eerste belangrijke stappen gemaakt. En dat heeft gezorgd voor hoe de padel rackets van vandaag de dag zijn.  


Tecnifibre is een merk wat staat voor het ontwerpen van producten die bijdragen aan het creëren van sensaties en zelfvertrouwen. Het merk streeft er naar om de veeleisende spelers het meeste te bieden door met uitstekende ontwerpen en zorgvuldige technologieën te werk te gaan.

Tecnifiber maakt gebruik van data-driven technologieën die ervoor zorgen dat alle producten maximaal worden geoptimaliseerd. 


HEAD is de marktleider op het gebied van premium sport artikelen. Zo speelt een groot deel van de padel wereldtop met HEAD artikelen. Het merk staat voor het leveren van extreme kwaliteit en dit zie je overal terug. 

Wil jij je spel verbeteren en het beste uit je zelf halen? Dan ben je bij HEAD aan het goede adres. De equipment van dit merk zullen ervoor zorgen dat jij niets tekort komt en comfortabel kan spelen.