Verzenden, retourneren & garantievoorwaarden

Verzenden, retourneren en garantievoorwaarden

Verzending

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €6,95 tot €99. Boven de €75,- bieden we gratis verzending aan naar Nederland. Na betaling ontvangt de klant een track & trace code waarmee de klant zijn of haar bestelling kan volgen.

Verzenden jullie naar het buitenland?

PadelCasa verzendt momenteel alleen naar België. De verzendkosten naar België bedragen €8,95.

Wat is de levertijd?

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, wordt dezelfde dag verzonden op werkdagen. Levertijden kunnen wij niet altijd garanderen, omdat we daar afhankelijk zijn van een 3e partij. 95% is de volgende dag in huis!

Hoe worden de producten geleverd?

PadelCasa werkt samen met de vervoerder PostNL. Als u niet thuis bent bij de levering zal PostNL 2 extra pogingen doen om de levering alsnog te doen. Mocht dit niet lukken dan wordt het bij een lokaal PostNL punt afgeleverd. 

Retour

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, alle bestellingen kunnen binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd na levering geretourneerd worden. 

De enige voorwaarde is dat u bij de beoordeling van de producten niet verder bent gegaan dan noodzakelijk is: het is daarvoor niet nodig om bijvoorbeeld de folie te verwijderen. Of bv producten gebruiken (bv het geval bij Noene etc.). Mocht dit wel het geval zijn dan mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan, verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag

Mocht je je bestelling willen retourneren en is het product nog in de volledige nieuwstaat zoals deze was, stuur een mail met een foto van het product naar: info@padelcasa.com

Garantievoorwaarden

We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn wanneer je padel racket stuk gaat. Het kan een bron van frustratie en stress zijn, vooral wanneer het padel racket waar je zo graag mee wilde spelen vroegtijdig stuk gaat. Wij zijn er om je te helpen! 

Onze garantievoorwaarden zijn ontworpen met jou in gedachten, met duidelijke en eerlijke bepalingen die je zullen helpen bij eventuele problemen. We willen dat je vol vertrouwen gebruik kunt maken van onze producten, wetende dat we achter je staan en er alles aan zullen doen om een oplossing te vinden.

Helaas is het wel zo dat wij ook te dealen hebben met de garantievoorwaarden van onze dealers / merken. Wij hebben ons ook aan die regels te houden.

De belangrijkste regel hierin is dat de merken, en daamee wij ook, niet garant zullen staan voor padel rackets die beschadigd raken of kapot gaan doordat mensen per ongeluk het glas, de netpaal, het hek en/of grond raken tijdens het spelen van padel. Om dit onderscheid te maken hebben de merken besloten dat alle scheuren in padel rackets waarvan de scheur aan de buitenkant (zie voorbeeld onderaan de pagina) van het racket is begonnen niet te vergoeden. 

Gelukkig vallen er ook veel dingen WEL onder de garantie: 

- Dop van de onderkant van het handvat zit los

- Verf brokkelt van het padel blad af

- Plastic van de nek van het racket is eruit gevallen. 

- Scheur in het midden van het blad door impact bal. 

Hieronder de voorbeelden:

DIT PADEL RACKET VERGOEDEN WE WEL
Bij dit padel racket kun je duidelijk zien dat er geen scheur aan de buitenkant zit. En dat scheur duidelijk is gekomen door de impact van de bal. 

DIT PADEL RACKET VERGOEDEN WE WEL

Hier zie je duidelijk dat het verf van het racket afbrokkelt. Dit zien wij en de merken als een productie fout en daarmee heb je recht op een nieuw racket! 

DIT PADEL RACKET VERGOEDEN WE NIET

Hier is duidelijk te zien dat de scheur van buiten af is gekomen. En dit valt helaas niet onder de garantie. 

Mocht je je bestelling willen retourneren en het racket valt binnen de garantievoorwaarden, stuur een mailtje (met foto) naar: info@padelcasa.com