Hoe bespaar je geld als je een racket koopt

Hoe bespaar je geld als je een racket koopt

We kennen het allemaal wel. Je bent op zoek naar een product, maar het is veel te duur. Ditzelfde geldt als je deze blog leest waarschijnlijk ook voor jou bij de zoektocht naar een padelracket. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op de aankoop van je nieuwe racket. 

Koop een racket van afgelopen jaar

Elk jaar komen merken met nieuwe rackets aanzetten. Verkopers kopen deze dan in en de oude collectie moet dus snel de deur uit. De rackets van het vorige jaar komen dus te koop voor een veel lagere prijs. 

Wacht op een koopje

Verkopers hebben vaak van een bepaald racket nog een hoge voorraad liggen. Meestal zijn dit de wat minder mainstream merken of beter nog de oude modellen. De prijzen van dit racket schieten dan aanzienlijk omlaag. Voor jou dus tijd om toe te slaan.

>> Bekijk hier verschillende koopjes

Koop een minder mainstream merk

Vaak is het zo dat de B-merken in rackets dezelfde- of soms nog wel betere kwaliteit hebben dan de A-merken. Vandaag de dag zijn er zoveel goedkopere opties om uit te kiezen, terwijl de kwaliteit niet minder is. 


Schrijf je in bij PadelCasa

Door je in te schrijven bij PadelCasa ben je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. we hebben vaak kortingen die alleen toegankelijk zijn voor onze mensen uit de mail lijst! 

Wil je dus geld besparen op de aankoop van een nieuw padel racket?
Schrijf je in onderaan de website. 

Doe de PadelCasa keuzehulp

Door de keuzehulp van PadelCasa te doen kom je er niet alleen achter welk racket het beste bij je past maar wanneer je daar je email adres achterlaat, krijg je direct toegang tot 5% korting op al onze padel rackets. 

Klik hier voor de PadelCasa keuzehulp >>>

 

Hoe bespaar je geld op je padel racket